Skip to content

Startup-yritys, hae mukaan DigIT Pop-Upiin!

Startup, haluatko mukaan DigIT Pop-Upiin?

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita terveydenhuollon nousevista, uusista tekijöistä. DigIT Pop-Up on konsepti, joka esittelee aina uudet terveydenhuoltoalan innovaatiot. Kokonaisuus on mukana useissa terveydenhuollon alan tapahtumissa, ja se koostuu niin ohjelmalavasta kuin näytteilleasettajistakin. Tapahtumakohtainen toteutus vaihtelee niin mukana olevista startupeista kuin tapahtuman luonteestakin riippuen.

Hae mukaan joko esiintyjäksi tai näytteilleasettajaksi! Saat mahdollisuuden verkostoitua niin vakiintuneiden alan toimijoiden kanssa ja tavata tuhansia alan ammattilaisia.

Täytä oheinen lomake ja kerro meille, miksi juuri sinun yrityksesi sopisi mukaan DigIT Pop-Upiin. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Huom! Sama yritys voi osallistua DigIt PopUp-alueen startuppina vain kerran kuhunkin tapahtumaan.

Mitä etsimme?

Etsimme yrityksiä, jotka omalla tuotteellaan, näkökulmallaan tai innovaatiollaan tuovat uusia aloitteita terveyden ja terveydenhuollon alalle.

Olethan

nuori kasvuhakuinen yritys tai yritys, joka vasta kehittää omaa tuotettaan.

Mitä tarjoamme?

Mukaan valituille startupeille tarjotaan tapahtumaan pakettia edulliseen erikoishintaan 850 € + alv. Huom! Tämä tarjous koskee vain ammattitapahtumia!

Startupeilla on myös mahdollisuus olla osa ohjelmaa DigIT Pop-upissa. Lisäksi tarjoamme  mahdollisuuden tavata tuhansia terveyden ja terveydenhuollon alan ammattilaisia, päättäjiä, yrityksiä ja jopa mahdollisia sijoittajia.

Edustan Startupia tai kasvuyritystä ja olen kiinnostunut DigIT Pop-Upista

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun pian yhteydessä.
  • DigIT Pop-up järjestetään osana useaa terveydenhuollon tapahtumaa. Valitse alta, mikä tapahtuma kiinnostaa sinua ensisijaisesti.